Esküvő fotózás

Manapság rengeteg esküvői fotós közül lehet választani. Nem egyszerű a választás, hiszen egyszeri, megismételhetetlen pillanatokat kell rögzíteni. Szívből kívánjuk minden párnak, hogy találják meg a számukra legjobb fotóst. Ha minket választanak, minden erőnkkel azon leszünk, hogy olyan képeket kapjanak, amilyet szeretnének! Ezzel a 7 fő okkal segítjük a választást, hogy miért érdemes minket választani esküvői fotósnak.

  • Nézzenek ki jól a fotókon! Mindent megteszünk, hogy a lehető legjobban nézzenek ki a fotókon, hiszen ez életük egyik legmeghatározóbb eseménye. Segítünk instrukciókkal, ötletekkel hogy jól sikerüljenek a képek. Sokan mondják, hogy „Jaj, rólam nem lehet jó képeket készíteni” Pedig mindenkiről lehet jó képet készíteni, csak nem mindegy hogy ki készíti!
  • Nem zavarjuk az események menetét. Úgy dokumentáljuk az esküvőtöket, mintha ott sem lennénk, mégis minden fontos momentum meg lesz örökítve. Rengetegszer láttunk már kínos jeleneteket esküvői szolgáltatóktól. Mi gondosan ügyelünk rá, hogy ne zavarjuk meg az esküvő menetét.
  • Fotóik nem egy nap alatt készülnek el! Tőlünk nem kapnak olyan nyers képeket, amik a gépből „potyognak” ki. Rengeteg energiát fektetünk az utómunkába, hogy fényképeik a lehető legjobbak legyenek. Egy-egy esküvő utómunkájában legalább 80-100 óra aktív munkaóránk van.
  • Teljes esküvői anyagainkat megnézhetik nálunk személyesen. Nem csak néhány kép alapján kell eldönteniük, hogy minket válasszanak -e. Személyes találkozó keretében megtekinthetnek teljes anyagokat is, nem csak a kiválogatott legjobb fotókat.
  • Nem kell szégyenkezni a fotósok kinézete miatt. Alkalomhoz illően, elegánsan felöltözünk az esküvőre. Ez evidensnek tűnhet, de sajnos rengeteg szandálban, szakadt farmerban dolgozó fotóst, videóst láttunk már. Ez nálunk nem fordulhat elő!
  • Mindig ketten vagyunk. A fotós mellett mindig van egy másik fotós, aki segít a beállításokban, riportnál fotóz. Így több beállításból, több szemszögből tudjuk rögzíteni az eseményeket.
  • Felkészülten, profi felszereléssel, tartalék gépekkel felszerelve megyünk az esküvőre. Mi hivatásos fotósok vagyunk. Folyamatosan fejlesztjük magunkat. Nem olyan megfáradt „fotósok” vagyunk, akik végigdolgozzák a hetet valamelyik cégnél és kereset kiegészítéskén hétvégéken hullafáradtan esküvőt fotóznak. Mi szívvel lélekkel dolgozunk önökért!

 

Szeretné hogy gyönyörű esküvői fotói legyenek?
Kérjen ajánlatot még ma!
A legkeresettebb időpontok gyorsan elfogynak.
Nehogy lemaradjon!