Fotózások

Családfotózás

A család! A legfontosabb kötelék. Itt szeretünk és itt vagyunk szeretve igazán. Itt történnek a hétköznapi csodák. A közösen töltött ünnepnapok, a gyermekek születése, a sok-sok öröm és nevetés. A családfotózás során ezt a boldog kis köteléket örökítjük meg képeinken. A stúdióban vagy a szabadban körülbelül 1 órát vesz igénybe a fotózás (csomag függő). A fényképezés elején eltöltünk egy kis időt azzal, hogy megismerkedünk és átbeszéljük, milyen fényképeket szeretnének. Ha nincs elképzelés, mindig vannak ötleteink. A fotózás alatt megpróbáljuk elkapni a vidám és őszinte pillanatokat. A választott csomagtól függően többféle háttérrel, beállítással és akár többféle ruhában is készülhetnek a képek.

Családi sziluett fotózás

Szeretnél egy különleges, egyedi és egyben stílusos képpel megajándékozni szeretteidet? Unod már a sablonos portrékat? Gyere el hozzánk és a fotózás után valódi értéket adunk a kezedbe, egy fekete-fehér vakrámázott vászonkép formájában. Biztos lehetsz benne, hogy ez a kép nem csak lakásod dísze lesz, hanem egy nap majd gyermekeid, unokáid részére felbecsülhetetlen értékkel bíró alkotás lesz. A múlt egy csodálatos, markáns darabja.

Kismama fotózás

A várakozás időszaka. Ilyenkor változik a lélek és test egyszerre. Ebben az időszakban minden kismama kicsattan az egészségtől.  Nem véletlenül mondják, hogy egy nő ebben az áldott állapotban a legszebb. Használjuk is ki ezt a csodás időszakot! Örökítsük meg a várakozás izgalmát, a kerek pocakot, a büszke apával vagy a kíváncsi nagy-testvérrel, akik már alig várják a kis jövevényt a családba.
Kismamafotózást a 7. hónaptól javasoljuk, amikor már szépen kerekedik a pocak, de természetesen van lehetőség korábbi vagy későbbi időpontban fotózást kérni. Stúdiónkban egy, másfél – órás fotózás alatt több ruhával, több háttérrel készíthetjük a fotókat, de lehetőség van kinti helyszínen is fotózásra.